NAGRADNA IGRA NA TV-DANAS.com

Izaberi svoje omiljene kanale i osvoji Samsung Galaxy Pocket Android

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Mali smartphone sa težinom od samo 97 grama. Perfektan mobil za vas u pokretu. Naziv "Pocket" dolazi od toga da ovaj mobitel možete lako staviti u svoj džep, bez ikakvih problema. Veoma jednostavan za korištenje.

2,8-inčni Touch-screen-display
Samsung Galaxy Pocket je opremljen sa 2,8-inčnim Touch-screen-display:om što znači da sve aplikacije rade dodirom prsta.

2 Mpx kamera
Napravite kvalitetne fotografije sa 2 Mpx kamerom. Memorišite svaki mogući trenutak. Savršen fotoaparat za dijeljenje fotografija putem Facebook:a, gdje možete podijeliti svoje događaje sa svim svojim prijateljima. Također možete brzo i jednostavno podijeliti svoje fotografije na Twitter, Instagram i blogove.

GPS
Krećite se jednostavno i efikasno sa ugradjenim GPS:om. Možete planirati svoju rutu prije polaska, odmah pronaći najkraći ili najbrži put i tako izbjegavati sve zaobilaznice.

Bežična komunikacija - WiFi
Kada ste u blizini bežičnih mreža onda imate mogućnost da se povežete putem WiFi i dobijete puno bržu internet vezu. Istovremeno time možete uštediti novac jer ne koristite Internet uslugu vašeg tele operatera.

Bluetooth
Ako je potrebno da prebacite datoteke ili fajlove na neki drugi telefon ili računar to možete učiniti vrlo jednostavno sa Bluetooth. Također možete koristiti Bluetooth za povezivanje mono ili stereo slušalica na vaš mobilni telefon i imati slobodne ruke tokom poziva, ili jednostavno uživati ​​u muzici sa slušalicama.

Android ™
Android je operativni sistem koji koristi Linux. Android je dizajniran za mobilne uređaje i funkcije kao open-source, tj. imate mogućnost stvoriti i prilagoditi softver svojim potrebama i željama.

Video

1. Lajkaj TV-danas na Facebook:u

Da bi učestvovali u nagradnoj igri potrebno je predhodno da nas lajkate. Kliknite na Like ovde ispod.

2. Kreiraj korisnički račun - BESPLATNO

Ako nemate korisnički račun na TV-danas, kliknite na Registracija da bi ga kreirali. Inače kliknite na Prijava.

Nakon registracije otvorite svoj e-mail i aktivirajte vaš korisnički račun klikom na aktivacioni link.

3. Izaberi omiljene TV-kanale

Nakon prijave na sajt izaberite svoje omiljene TV-kanale i kliknite na Sačuvaj i prikaži. To bi bilo to :)

Na početnoj stranici Tv-danas.com se sada prikazuju vaši omiljeni kanali. Možete bilo kada klikniti na Edituj ako želite editovati listu vaših favorita.

Završeno kada sakupimo 10.000 lajks

Sada ste automatski prijavljeni u nagradnoj igri i imate šansu da budete sretan dobitnik Touch-screen mobitela Samsung Galaxy Pocket Android.

Sretan dobitnik će biti kontaktiran putem e-maila i objavljen na našoj Facebook-stranici kada sakupimo 10.000 lajks.